Regio - "Verras je ouders, je broertje of zusje, of misschien klasgenootje met een unieke zelfgemaakte surprise vol natuurlijke materialen. Sinterklaas is er ook bij!" Kom ook naar Speelnatuur Tiengemeten! Sinterklaas ontvangt je daar in het Speelnatuurhuis. Zijn assistenten helpen je om van je surprise een waar kunststukje van te maken. Doe je mee op zondag 26 november 2017? Lees hieronder verder.

Verrassende surprise

"Eenmaal aangekomen op eiland Tiengemeten wandel je naar het Speelnatuurhuis. Daar is Sinterklaas al aanwezig om je op te vangen. Na een lekker kopje chocolademelk ga je op pad met de assistenten van Sinterklaas om materialen uit de natuur te halen voor je surprise. Eenmaal terug ga je aan de slag. Zo creëer je helemaal zelf een unieke en verrassende surprise! En intussen leest Sinterklaas voor uit Het Grote Boek…

Tips van de boswachter

De activiteit duurt tussen de 2 en 3 uur. Trek warme kleding en stevige schoenen aan. Neem een lunchpakketje en iets te drinken mee, de horeca is gesloten. Neem je verrekijker mee als je die hebt. Ouders/begeleiders blijven tijdens de activiteit bij hun kind(eren). Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein in Nieuwendijk, vlakbij de pont. Neem de pont van 11:00 uur in Nieuwendijk (of 12:00 uur en 13:00 uur; graag aanpassen aan invoer). Zorg dat je bijtijds voor vertrek van de pont aanwezig bent. Koop alvast online een pontkaartje of bij de automaat in de haven van Nieuwendijk.

Startpunt: Speelnatuur Tiengemeten

Tijd: 11:00 uur – 14:00 uur, 12:00 uur – 15:00 uur, 13:00 uur – 16:00 uur.

Prijs: €8,00 voor kinderen van niet leden, €5,00 voor kinderen van leden en OERRR kinderen. Ouders betalen €2,50 (niet-lid). Ouders die lid zijn betalen niets.

Maximaal 30 kinderen per groep (ouders moeten dus niet meegeteld worden!).