Oktober 2017, Goeree-Overflakkee - Met de SportVakantieWeek vermaakte Sport- en recreatiecentrum De Staver uit Sommelsdijk, al vaker schoolkinderen met een gevarieerd programma tijdens de schoolvakanties. Met dit recreatieve sport- en spelaanbod werd er op zowel sociaal- en sportief vlak een gevarieerd alternatief geboden voor de traditionele gymlessen op de basisscholen op Goeree-Overflakkee. Nu deze locatie onderdeel is geworden van Stichting Sport- en Recreatie Goeree-Overfakkee (SRGO) wordt dit populaire concept nu ook in andere eilandelijke accommodaties aangeboden. Lees hieronder meer.

Onder de titel 'KinderVakantieWeek' biedt SRGO deze herfstvakantie, in 6 eilandelijke locaties, een nog breder aanbod van activiteiten. Naast de sportieve elementen, die van vaste waarde blijven, zet SRGO extra in op de sociale omgang van het jonge kind. Met laagdrempelige events zoals een kinderbingo, een filmavond en een poolparty tracht de nieuwe stichting ook tijdens deze schoolvakantie kinderen te vermaken én te verbinden.

De KinderVakantieWeek wordt nog tot 22 oktober gehouden en vindt plaats in de SRGO-locaties Dorpstienden (Ouddorp), De Gooye (Dirksland), Oostdam (Goedereede), Zuiderdiep (Stellendam), Grutterwei (Oude-Tonge) en de Staver (Sommelsdijk).

Voor meer informatie/ events/ tijden en toegangsprijzen kijkt u op de Go To facebook-pagina @eventsopGO.