Goedereede - Zaterdag 12 augustus 2017 is de jaarlijkse zomermarkt met veiling, die georganiseerd wordt door de Hersteld Hervormde Gemeente van Goedereede. De markt is van 9.00 tot 15.30 uur en wordt gehouden op het weiland nabij Hondsweg 27a in de Oostdijk (tussen Ouddorp en Goedereede). De markt met maar liefst 50 kramen is geheel in landelijke sfeer. Bezoekers kunnen gratis parkeren op loopafstand, mensen voor wie de afstand te ver is kunnen gebruik maken van vervoer vanaf het parkeerterrein naar de markt. Lees hieronder verder.

U vindt er veel eigen gemaakte producten, groenten en fruit, boerenkaas, vaste planten en mooie boeketten, handgemaakte houten artikelen, Jemako schoonmaakartikelen, grote rommelmarkt, tweedehands boeken, tweedehands kleding en hoeden, Beeren lingerie, heel veel handwerkartikelen, mooie fotokaarten, drop en snoep, enz. Natuurlijk is er ook vers gebakken vis, een oliebol of een ijsje, een broodje hamburger en suikerspin, een verse smoothie en koffie/thee met taart.

Om 11:00 uur is er een veiling waar u op diverse mooie spullen kunt bieden.

Voor de kinderen is er een springkussen, de sjoelbak, spijker slaan en er kan een rondrit met paard en wagen worden gemaakt. Kortom een gezellige markt voor jong en oud!