Goeree-Overflakkee - In het Paasweekend vinden er op Goeree-Overflakkee tal van leuke activiteiten plaats voor het hele gezin. Diverse tulpenvelden staan in volle bloei, waardoor ons schitterende eiland in het voorjaar altijd vrolijk kleurt. Hier wordt ook voor de zesde keer op rij een tulpenwandeltocht georganiseerd. Wandel door polders en dijken rond Middelharnis en Stad aan ’t Haringvliet en geniet van de vrolijke kleuren. Meedoen kan dit jaar ook met de rolstoel of scootmobiel! Maar er is meer te doen. Op tweede Paasdag openen diverse boeren op Goeree-Overflakkee hun deuren.... lees hieronder meer.

KijkbijdeBoer

Maak kennis met de boerenbedrijven en de producten die zij leveren. Het is dit jaar zelfs mogelijk om te ontbijten bij de boer. Geniet van een heerlijk streekproductenontbijt in de boerenschuur van de familie Kardux. Rustiek gebakken brood, heerlijk verse melk, puur fruitsap en natuurlijk kakelverse eitjes, en dit allemaal van eigen bodem! Het ontbijt wordt in samenwerking met diverse lokale ondernemers en de gemeente georganiseerd. Meer informatie is te vinden op kijkbijdeboer.nl

Open Fortendag

In hetzelfde weekend vindt op zaterdag de landelijke Open Fortendag plaats. Op het oostelijk deel van Goeree-Overflakkee is Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat geopend voor publiek. Vanaf daar vaart de Waterpoortpont naar de andere forten van de stelling van Willemstad.

Faunapark

Bezoek in Nieuwe-Tonge het Faunapark Flakkee waar je kunt genieten van een ruime variëteit aan dieren. Je vindt er parkieten tot roofvogels, uilen en verschillende grotere dieren zoals capybaras en kangoeroes. Het park is genomineerd voor de publieksprijs beste uitje van Nederland. Kijk voor meer informatie over het Faunapark op faunaparkflakkee.nl

Paasshow

Bij Tieleman Keukens en Automotions Knops vindt op vrijdag 14, zaterdag 15 en maandag 17 april een Paasshow plaats. Een leuke beurs met culinaire hoogstandjes. Diverse exposanten nemen u mee in de laatste trends op het gebied van interieur, wonen op Goeree-Overflakkee, beauty, welness en lifestyle.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de activiteiten die in het Paasweekend plaatsvinden op Goeree-Overflakkee contact op met VVV Goeree-Overflakkee. De VVV is in Ouddorp, gevestigd in de schuur van een duinboerderij uit 1650 ('t Blaeuwe Huus), terecht voor informatie over het eiland. Hier zijn ook kaarten en tickets voor diverse wandelingen en excursies te krijgen. Tel 0187 681789, info@vvvgoeree-overflakkee.nl.