• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498

Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498

Plaats: Achthuizen
Datum: Zaterdag 28 juni 10:00 uur


Bent u nog nooit op een Engelse 'Boot Sale' geweest? Dit is uw kans! Een Kofferbakverkoop is eigenlijk een soort kleedjesmarkt, maar dan vanuit de kofferbak van de auto en een kleine aangewezen ruimte daar omheen. Op het grasveld aan de Bommelsedijk 19a in Achthuizen bent u van harte welkom. De Kofferbakverkoop is op D.V. zaterdag 28 juni, van 10:00-14:00 uur. De koffie en 'tea' staan voor u klaar!

De Kofferbakverkoop is in plaats van de Brocanteveiling op de Jaarmarkt van de HHG Middelharnis. Op de kofferbakverkoop vind u deelnemers met prachtige antieke en brocante spullen, tweedehands kleding, maar u kunt ook even wat eten en drinken bij één van de gezellige zitjes die er onder de partytenten staan.

Welkom op zaterdag 28 juni!Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498 Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498 Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498 Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498 Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498 Engelse kofferbakverkoop langs Provincialeweg N498