• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

COV Laudando zoekt projectleden concert Dorpskerk NIeuwe-Tonge

Gepubliceerd: Woensdag 03 januari 2024 om 15:12

COV Laudando zoekt projectleden concert Dorpskerk NIeuwe-Tonge

Plaats: Nieuwe-Tonge
Datum: Zaterdag 13 april 2024 19:30 uur


Middelharnis - "Hoe zou je het vinden om deel uit te maken van iets groots en prachtigs? Hou je van klassieke muziek met een voorkeur voor 17e-eeuwse muziek? We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons aankomende koorconcert!" COV Laudando is op zoek naar projectleden voor het concert op zaterdag 13 april 2024 in de Dorpskerk van Nieuwe-Tonge. Lees meer >>

Vervolg

Het koor gaat aantal prachtige werken uitvoeren uit de barokke periode, onder andere van Lotti, Graupner, Buxtehude en Telemann. We laten ons begeleiden door een orkest.

Als projectlid krijg je de gelegenheid om mee te repeteren met het koor, onder leiding van onze nieuwe, enthousiaste dirigent Maarten Koopman. Je krijgt ook professionele zangcoaching, stemvorming en studiemateriaal. Bovendien kun je genieten van de gezellige sfeer en de leuke activiteiten die COV Laudando organiseert.

COV Laudando verwelkomt graag zangers die een zekere basiskennis in de muziek bezitten, een auditie maakt deel uit van de selectie. Lijkt het je wat om mee te doen? Meld je dan snel aan via de mail.

De kosten voor het project zijn slechts €50, inclusief bladmuziek, koffie en thee in de pauze van de repetitie. Er is nog plaats voor alle stemsoorten, maar wees er snel bij, want vol=vol. De wekelijkse repetitieavond is op woensdag in de Emmaüskerk te Middelharnis, aanvang 19:45 uur.

Twijfel je nog? Kom dan geheel vrijblijvend naar de open avond op D.V 10 januari! Laat even weten dat je komt.

COV Laudando zoekt projectleden concert Dorpskerk NIeuwe-Tonge