• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Winterse Kerstkriebels? In Dirksland moet je zijn!

Gepubliceerd: Dinsdag 05 december 2023 om 15:19

Winterse Kerstkriebels? In Dirksland moet je zijn!

Plaats: Dirksland
Datum: Zaterdag 09 december 2023 10:00 uur


[update] Dirksland - Van winterfair of kerstbal van dansschool ‘Klein Parijs’ in december komen alle winterse en kerstactiviteiten samen in de Victoriahal in Dirksland. "De avonden worden langer, het einde van het jaar komt weer dichterbij en de decembermaand is van start gegaan. Dit betekent dat de gezelligste maand van het jaar is begonnen!" Lees meer >>

Vervolg

Bij de SVIK staat gezelligheid hoog in het vaandel, daarom zijn zij al maanden bezig met de voorbereidingen voor de gezelligste winteractiviteiten in en om de Victoriahal. Activiteiten waar jong en ouder van harte welkom zijn om samen te komen, een dag of avondje uit te zijn of de voetjes van de vloer te gooien.

De SVIK trapt op 9 december af met de grootste, gezelligste en sfeervolste indoor winterfair van de regio. Van 10 tot 16 uur kan iedereen gratis struinen langs 1000 m2 met diverse kramen, genieten van lekkernijen en/of in de middag luisteren naar een kerstoptreden van Gemend koor ‘Excelsior’. Tevens kan er worden geknuffeld of gewandeld bij de dierenweide, die op het parkeerterrein van de Victoriahal te vinden is.

Zet uw dansschoenen daarna alvast klaar, want op 15 december organiseert dansschool ‘Klein Parijs’ zijn jaarlijkse kerstbal. Vanaf 20.00 uur openen de deuren van de Victoriahal en is iedereen welkom om onder het genot van heerlijke dansmuziek en een hapje, de voetjes van de vloer te gooien voor een Chachacha, Foxtrot of één van de andere stijl- of ballroomdansen. Entree voor deze avond is €15,- (entree & hapjes). Kaarten zijn te verkrijgen via 06-51962131.

Naast alle evenementen organiseert de SVIK verschillende sportieve, culturele, sociale en creatieve activiteiten voor jong en ouder. Wekelijks vinden activiteiten zoals: line-dance, inloopmiddag, samen koken & samen eten, darten, koersbal, wandelclub en danslessen plaats en oefent gemend koor ‘Excelsior’ in de Victoriahal. Tweewekelijks is er een bingoavond en oefent het Flakkees Piratenkoor in de grote zaal. Daarnaast zijn er ook tweewekelijkse activiteiten zoals de bingo en maandelijkse het breicafe en meerdere malen per jaar een rommelmarkt. Daarnaast werken de vrijwilligers voor verschillende activiteiten samen met diverse partijen, zoals Oranjevereniging Dirksland en de Nederlands Hervormde kerk Dirksland.

Natuurlijk gaan alle andere activiteiten gewoon door tot en einde van 2023 en staan de vrijwilligers van de SVIK in het nieuwe jaar weer voor klaar. Voor meer info kunt u een mail sturen naar info@svik.nl

Via deze weg wil de SVIK al zijn vrijwilligers en bezoekers, fijne feestdagen en een fantastisch 2024 wensen.

Winterse Kerstkriebels? In Dirksland moet je zijn!