• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Super Saturday bij VC Intermezzo

Gepubliceerd: Dinsdag 05 december 2023 om 14:35

Super Saturday bij VC Intermezzo

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 09 december 2023 10:00 uur


Sommelsdijk - Zaterdag 9 december 2023 is de eerste Super Saturday bij volleybalclub Intermezzo. "Op een Super Saturday spelen de meeste teams een thuiswedstrijd, dat betekent dus een volle zaterdag volleybalplezier!" Lees meer >>

Vervolg

Door de super saturday toe te voegen aan de vele activiteiten van de vereniging, zorgt Intermezzo ervoor dat ook buiten trainingen en wedstrijden de teams gezellig met elkaar kunnen doorbrengen. Zien we jullie ook op de tribune? Kijk op onze website voor de tijden van het eerste fluitsignaal.
In samenwerking met de Staver is er op super saturday ook een speciaal Intermezzo menu, en deze keer is dat een patatje pulled chicken. Na de wedstrijden en het patatje wordt de zaterdag afgesloten met 1 van onze activiteiten, namelijk de Intermezzo Pubquiz. 1 van de velen activiteiten die naast het volleyballen gehouden worden. En er is zeker nog veel in het vooruitschiet, denk aan het oliebollentoernooi, poteravond en natuurlijk de bingo in het voorjaar.
Wil je ook eens kijken of volleybal wat voor jou is? Neem contact met ons op via de website of kijk op 1 van onze social media pagina’s.

Door VC Intermezzo

Super Saturday bij VC Intermezzo