• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Leerlingen CSG Prins Maurits organiseren dinnershow Woord en Daad

Gepubliceerd: Dinsdag 14 november 2023 om 08:53

Leerlingen CSG Prins Maurits organiseren dinnershow Woord en Daad

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 23 november 2023 19:30 uur


Middelharnis - In het kader van maatschappelijke betrokkenheid organiseren 60 leerlingen uit havo en vwo 3 een spetterende dinnershow op donderdagavond 23 november 2023. "Tijdens het driegangendiner presenteren leerlingen en leraren verschillende acts (muziek, quiz, etc.). Er zijn twee veilingrondes ten bate van het goede doel: Woord en Daad." Lees meer >>

Vervolg

Wij doen mee aan het project Drops4Crops (wat letterlijk betekent druppels voor gewassen) in Burkina Faso. In Burkina Faso leeft 43,7% van de bevolking onder de armoedegrens. Het project Drops4Crops legt waterpunten aan, traint boeren en de vrouwen krijgen bewustwordingssessies. De CSG Prins Maurits hoopt met de dinnershow geld op te halen, zodat wij met elkaar een steentje kunnen bijdragen.

Aanmelden

Bent u enthousiast en wilt u graag komen eten? De laatste plaatsen zijn nog beschikbaar. De kosten zijn €25,- voor een driegangendiner gekookt door onze leerlingen. U kunt zich aanmelden bij Coraliene van Dijken, tc.vandijken@csgpm.nl. We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Leerlingen CSG Prins Maurits organiseren dinnershow Woord en Daad