• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Uitslaapdienst thema: Sterk in Geloof, in Geref. Kerk Stellendam

Gepubliceerd: Maandag 22 mei 2023 om 11:37

Uitslaapdienst thema: Sterk in Geloof, in Geref. Kerk Stellendam

Plaats: Stellendam
Datum: Zondag 18 juni 2023 11:00 uur


Stellendam - De Jeugdraad Gereformeerde kerk Stellendam is enthousiast: "Anders dan jullie van ons gewend zijn zal er aanstaande 18 juni 2023 in de ochtend een jongerendienst zijn in plaats van in de avond. Dit is een 'uitslaapdienst'. We starten dan ook pas om 11:00 uur, dus wat later dan andere zondagochtenden, zodat je dus nog even kan uitslapen...." Lees meer >>

Vervolg

"In deze dienst gaat spreker Arend uit Spijkenisse voor. Hij is interkerkelijk spreker en daarnaast agent. Hij zal spreken rondom het thema ‘’Sterk in Geloof’’. Wat is de geestelijke wapenrusting? En hoe kan je die gebruiken om sterk te staan in je geloof?
Verder zal Praiseband ‘’The Bridge’’ voor de muziek zorgen. Er staan mooie liedjes op het programma en graag zingen zij deze samen met ons om God te loven en prijzen."

Welkom!

"Na de dienst hopen we leuk met elkaar af te sluiten door gezellig wat te eten en drinken. We willen daarvoor ditzelfde weekend met de jongeren van de kerk, lekkere hapjes maken, zodat we nog fijn met wat lekkers na kunnen praten.

We zien jullie graag 18 juni en let op: in de ochtend om 11:00 uur. Je bent welkom bij de Gereformeerde Kerk in Stellendam op Kerkhoflaan 2."

Uitslaapdienst thema: Sterk in Geloof, in Geref. Kerk Stellendam