• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

3 juni markt bij de Beth-El Kerk Stellendam

Gepubliceerd: Zaterdag 20 mei 2023 om 11:56

3 juni markt bij de Beth-El Kerk Stellendam

Plaats: Stellendam
Datum: Zaterdag 03 juni 09:30 uur


Stellendam - Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert de activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam van 09:30 uur tot 15:00 uur een markt rondom de kerk aan de Voorstraat 108 te Stellendam. "Rond 11:30 uur zal de brandweer van Stellendam een toffe demonstratie geven op het kerkplein. We hopen jullie deze dag terug te zien rondom de Beth-El Kerk. Ook kunnen marktspullen worden ingeleverd op woensdag 31 mei...". Lees meer >>

Vervolg

Tijdens deze markt is er het volgende aanbod: versgebakken vis, patat/snacks, terras, gebakskraam, boerenkaas, fruit, tweedehands kleding en hoeden, boeken, speelgoed en spellen, verkoop van kaarten en handwerk. Voor de kinderen is er een springkussen, een schiettent en andere leuke kinderactiviteiten.

De zendingscommissie en de evangelisatiecommissie zijn ook op de markt aanwezig. En rond 11.30 uur zal de brandweer van Stellendam een toffe demonstratie geven op het kerkplein. Ook kan er onder begeleiding een rondleiding door de kerk gedaan worden. Met enige regelmaat zal het kerkorgel bespeeld worden en het drieluik over de watersnoodramp, geschilderd onder begeleiding van Marjolijn Klapwijk, is te bezichtigen in de kerk.

Tijdens de markt is er ook weer mogelijkheid voor het inleveren van oud ijzer. Van harte welkom om dit in te leveren!

Inleveren spullen

Inleveren marktspullen op woensdag 31 mei a.s. van 18.30 uur tot 20.30 uur in de Beth-El Kerk. "Wij zijn alleen op zoek naar: kleding, hoeden, boeken, speelgoed, knuffels en spellen. Andere spullen kunnen we in verband met de beperkte ruimte niet aannemen."

"Tot ziens op 3 juni aanstaande!"

3 juni markt bij de Beth-El Kerk Stellendam