• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Tweede Geiten(voorjaars)markt in Melissant

Gepubliceerd: Zondag 19 maart 2023 om 19:20

Tweede Geiten(voorjaars)markt in Melissant

Plaats: Melissant
Datum: Zaterdag 25 maart 12:00 uur


Melissant - Organisatie Geitenmarkt: "Het voorjaar hangt in de lucht en we hebben weer zin om naar buiten te gaan. Daarom organiseren we voor de 2e keer de Geiten(voorjaars)markt in Melissant. De markt is op zaterdag 25 maart 2023 van 12:00 tot 18:00 uur. We hebben meer dan 40 enthousiaste aanmeldingen binnengekregen!" Lees meer >>

Vervolg

De markt wordt georganiseerd nabij verenigingsgebouw Melishof, aan de Binnenweg 59-61 in Melissant, welke ook geopend is deze dag. Er zijn buiten kramen aanwezig met food en non-food producten. Van woonaccessoires tot hondenspeeltjes, van zelfgemaakte kaarten tot sieraden, van tuinborden tot haaraccessoires, van poppenkleding tot lederwaren, van edelstenen tot bakmixen, van kaarsen tot houten producten en nog veel meer! Ook kun je o.a. suikerspinnen, ijs, smoothies, stroopwafels, wildproducten, crêpes en wafels en gebakken vis kopen.

Iedereen is welkom om gratis een kijkje te komen nemen. Daarnaast is er voor kinderen vermaak zoals o.a. schminken bij ‘Vlindervriendjes’, ponyrijden ‘met’ manege Oostmoer en er zal een ballonnenartiest rondlopen.

Meer info via www.facebook.com/feestcommissiemelissant

Tweede Geiten(voorjaars)markt in Melissant