• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Uitvoering piano- en dwarsfluitleerlingen Muziekgebouw GO

Gepubliceerd: Dinsdag 14 maart 2023 om 13:14

Uitvoering piano- en dwarsfluitleerlingen Muziekgebouw GO

Plaats: Middelharnis
Datum: Dinsdag 21 maart 2023 19:00 uur


14 maart 2023, Middelharnis - Piano- en dwarsfluitleerlingen van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee laten op dinsdag 21 maart aanstaande horen wat ze kunnen tijdens een uitvoering in de Rabobankzaal van het Diekhuus. "Negen pianoleerlingen van Piet Westhoeve, beginners en gevorderden, treden op met een zeer afwisselend programma. Zo speelt Pieter Krijgsman de Malagueña, brengt Floris van Splunder het Formule I-thema ten gehore en speelt Daan de Lege de beroemde Canon van Pachelbel." Lees meer >>

Vervolg

De dwarsfluitleerlingen van Lisette van den Broek spelen tijdens de uitvoering met pianobegeleiding van Piet Westhoeve. Een feestje voor de meer gevorderde fluitisten!

En wat heeft dit gedeelte van de muzikale avond te bieden? Bijvoorbeeld Jorieke de Visser die het prachtige eerste deel van de Sonata Arpeggione van Schubert vertolkt en Hanneke Terbrugge die soleert met het bekende Andante in C van Mozart. De zussen Guusje en Anna Baelde spelen het bekende ‘Schäfe sollen sicher weiden’ van Bach in een bewerking voor twee dwarsfluiten en piano. Willemijn Verburg voert het vrolijke Tambourin van Gossec uit en Arianne Ochieng is te horen met een bekend stuk van Chopin: variaties op een thema uit de opera La Ceneterentola van Rossini. Jorieke de Visser, Irene Knijn en Catelijne Hoogenboom spelen een trio van Beethoven.

De aanvang is 19:00 uur, iedereen welkom!