• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kwadraad maatschappelijk werk start met cursus 'Houd me vast'

Gepubliceerd: Woensdag 18 januari 2023 om 12:01

Kwadraad maatschappelijk werk start met cursus 'Houd me vast'

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 06 februari 2023 19:30 uur


Middelharnis - De cursus 'Houd me vast' is dè cursus om je (partner)relatie te verbeteren. "Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. (...) We starten op maandagavond 6 februari aanstaande, dus voor 25 januari 2023 aanmelden." Lees meer >>

Vervolg

Cursus 'Houd me vast'

Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! Houd me vast is ‘EFT-light’, een lichte vorm van EFT-therapie.

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 bijeenkomst van 2 uur, gegeven door twee hiervoor getrainde EFT-trainers. In de cursus ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek en met gespreksoefeningen.

Wanneer en hoe vaak?

We starten op maandagavond 6 februari van 19:30 uur tot 21:30 uur. De training vindt eens per twee weken plaats.

Meld je partner en jou aan voor 25 januari! Voorafgaand aan de training vindt er een intakegesprek plaats. We hebben een beperkt aantal plaatsten.

Locatie

De Dillenburg, Juliana van Stolberglaan 19 in Middelharnis.

Kosten

Ongeveer €45,00 voor het boek ‘Houd me vast’ van Sue Johnsen en het werkboek waar we mee werken (dit gaat in overleg). De rest van de cursus is kosteloos.

Aanmelden

Marielle de Looze, m.delooze@kwadraad.nl ; tel. 0640663649.

Anja Wittekoek, a.wittekoek@kwadraad.nl ; tel. 0640896602.

Kwadraad maatschappelijk werk start met cursus 'Houd me vast'