• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Bakker Niels presenteert in boekhandel in Sommelsdijk

Gepubliceerd: Maandag 21 november 2022 om 11:21

Bakker Niels presenteert in boekhandel in Sommelsdijk

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 26 november 10:00 uur


21 november 2022, Sommelsdijk - Het landelijk overbekende merk 'Bakken met Niels' wordt nu geïntroduceerd op Goeree-Overflakkee. Zaterdag 26 november aanstaande is Bakker Niels van de productlijn 'Bakken met Niels', bij Boekhandel van der Boom in Sommelsdijk aanwezig. Lees meer >>

Vervolg

Bakker Niels bakt in Sommelsdijk heerlijke rondo’s en u kunt deze ook proeven.

Niels

"Bij Niels van Til (1973) straalt de liefde voor (thuis)bakken eraf. Zijn voorliefde voor brood en banket heeft hij vertaald naar een eigen productlijn die hij in diverse winkels verkoopt. Daarnaast brengt hij zijn passie voor bakken graag over op iedereen die het wil leren. Je kan bij Niels in de leer. Zo leer jij super eenvoudig op een speelse manier bakken. Niels is van alle markten thuis. Zijn appelrondo’s en fruitsloffen zijn ondertussen al enkele jaren op topniveau. De klappen van de spreekwoordelijke zweep heeft hij geleerd van zijn chef Jents Feenstra in de Friese proefbakkerij. Een harde, maar essentiële leerschool."

Welkom

Als je 26 november de voordeur opent bij Boekhandel van der Boom komt de heerlijke geur je al tegemoet. Bakker Niels gaat van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de slag. De ingrediënten en slofringen neemt hij mee, evenals leuke geschenkpakketten voor de decembermaand.

Deze dag is het boek: 'Bakken met Niels', voor de speciale prijs van €4,95, te koop.

Bakker Niels presenteert in boekhandel in Sommelsdijk