• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Samen WK kijken in Strandtheater Houten Kaap Ouddorp

Gepubliceerd: Zaterdag 19 november 2022 om 12:09

Samen WK kijken in Strandtheater Houten Kaap Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Data: Maandag 21 november 2022
Vrijdag 25 november 2022
Dinsdag 29 november 2022


Ouddorp - In de komende weken is Strandtheater Houten Kaap gekleurd in oranje. Alle WK wedstrijden van het Nederlands elftal worden gekeken in de gezellige bar en als Nederland doorgaat naar de volgende rondes dan zijn de wedstrijden te bekijken in de theaterzaal op het gigantische filmscherm. Lees hieronder de data en tijden >>

Agenda

De eerste wedstrijden die uitgezonden worden in de bar zijn:

Maandag 21 november om 17.00 uur de wedstrijd Nederland-Senegal.

Vrijdag 25 november om 17.00 uur de wedstrijd Nederland- Ecuador.

Dinsdag 29 november om 16.00 uur de wedstrijd Nederland Qatar.

Na deze wedstrijden wordt er verder gekeken welke wedstrijden er nog meer uitgezonden worden. Bij veel belangstelling van voetbalfans zal, bij de daaropvolgende wedstrijden, de zaal opengaan en wordt er op groot filmscherm gekeken.

Kinderen welkom

Wat WK kijken in het theater bijzonder maakt is dat ook kinderen makkelijk mee kunnen komen. Terwijl de ouders en voetbal liefhebbende kinderen, de wedstrijden bekijken, kunnen de andere kinderen buiten spelen op het plein, op de speelduin, in de binnenspeeltuin of in de Houten Kaap. Natuurlijk is het bij iedere wedstrijd weer een gezellig feestje met muziek, drank en lekkers.

Blijf op de hoogte

Via www.houtenkaap.nl en de social media-kanalen van Strandtheater Houten Kaap kan je op de hoogte blijven van de wedstrijden die uitgezonden worden in de bar of in de theaterzaal.

Samen WK kijken in Strandtheater Houten Kaap Ouddorp