• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Alpha in Dirksland start 5 oktober 2022

Gepubliceerd: Vrijdag 23 september 2022 om 15:09

Alpha in Dirksland start 5 oktober 2022

Plaats: Dirksland
Datum: Woensdag 05 oktober 2022 18:30 uur


Dirksland - "Alpha in Dirksland is: Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha!" Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen: "..is er meer?!". Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000. Dit jaar wordt op meerdere plekken op Goeree-Overflakkee de Alpha cursus aangeboden. In Dirksland wordt Alpha vanaf 5 oktober 2022 gegeven. Lees meer >>

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.

Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

● Is er meer?

● Wie is Jezus?

● Bidden: waarom en hoe?

● De Bijbel lezen: waarom en hoe?

● Hoe zit het met de kerk? Wanneer en Waar?

Dirksland

"We starten op woensdag 5 oktober 2022. Elke avond begint om 18:30 uur met inloop. We stoppen om 21.30 uur De avonden worden gehouden in De 'oude bieb' in Dirksland (Kapoenstraat 2). Bij een groot aantal aanmeldingen zullen we uitwijken naar een andere locatie. Welkom, zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of meer weten? Stuur een mail naar: ruudbouman@hervormddirksland.nl."

Alpha in Dirksland start 5 oktober 2022