• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Repair Café Goeree-Overflakkee: Weggooien? Mooi niet!

Gepubliceerd: Vrijdag 23 september 2022 om 09:39

Repair Café Goeree-Overflakkee: Weggooien? Mooi niet!

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 01 oktober 10:00 uur


Sommelsdijk - Repair Café Goeree-Overflakkee opent op zaterdag 1 oktober 2022 weer de deur. "Dat is heel fijn, want veel mensen hebben regelmatig hulp nodig bij het onderhouden en repareren van hun spullen." Repair Café-vrijwilligers staan klaar om die hulp te bieden, bij een kopje koffie en een goed gesprek. "Komt u ook langs op 1 oktober? U bent van harte welkom!" Lees hieronder meer >>

Vervolg

Waar kunnen we u allemaal bij helpen? In deze tijd van het jaar wordt het ’s avonds al kouder en donkerder. U kunt dan denken aan het kapotte elektrisch kacheltje wat u op de eerste kille dagen gebruikt zodat de centrale verwarming nog niet aan hoeft. Of dat lampje wat kapot was maar wat u de hele zomer niet nodig heeft gehad. Of heeft u hulp nodig bij het repareren van warme winterkleding?

Voor reparaties aan computers, tablets en mobieltjes zijn wij niet ingericht. Daarvoor verwijzen we u graag naar de lokale ondernemers op dit gebied.

Reparaties zijn gratis, ze worden uitgevoerd door onze vrijwillige reparateurs samen met u. Nieuwe onderdelen komen voor uw eigen rekening. Uw vrijwillige bijdrage gebruiken we voor de vaste kosten van ons café. De artikelen graag schoon en droog aanbieden. De vrijwilligers zien u graag vanaf 10:00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 18 te Sommelsdijk. Houd er met uw planning rekening mee, dat er wel eens veel tijd gaat zitten in demontage en doormeten. Daarom kunnen wij ingewikkelde reparaties enkel aan het begin van de Repair-ochtend starten. Om 12:00 uur stoppen we met het aannemen van nieuwe reparaties.

Voor meer informatie zie repaircafe.org. U kunt ons vinden onder de naam Goeree-Overflakkee.

Repair Café Goeree-Overflakkee: Weggooien? Mooi niet!