• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

(Jeugd-)Muziekdag: musiceren voor publiek!

Gepubliceerd: Woensdag 21 september 2022 om 09:46

(Jeugd-)Muziekdag: musiceren voor publiek!

Plaats: niet op G-O
Datum: Zaterdag 08 oktober 10:00 uur


Middelharnis/Ouddorp - Jeugdige muzikanten (tot 21 jaar) kunnen meedoen aan de Jeugd-Muziekdag op zaterdag 8 oktober aanstaande. Na het instuderen van een aantal muziekstukken, vanaf 10:00 uur in De Notenkraker in Middelharnis, geven de deelnemers een concert in De Dorpstienden te Ouddorp, aanvang 19:00 uur. "De Jeugd-Muziekdag, een initiatief van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee, was gepland in 2020, als onderdeel van het programma ‘Vier je Vrijheid’..." Lees meer >>

Vervolg

De Jeugd-Muziekdag, een initiatief van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee, was gepland in 2020, als onderdeel van het programma ‘Vier je Vrijheid’, 75 jaar na de bevrijding in 1945. Dat ging door corona niet door. Maar nu, ruim twee jaar later, komt er toch nog een Jeugd-Muziekdag.

Wie kunnen aan deze muziekdag meedoen? Alle muzikanten tot 21 jaar, of ze nu lessen volgen bij een muziekschool of lid zijn van een muziekvereniging. Ook beginners zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Iedereen die zich opgeeft, studeert onder leiding van Edwin Matthee en Djuri den Tuinder een aantal muziekstukken in. Bij elke instrumentengroep is er, ter ondersteuning, bovendien een ervaren muzikant aanwezig.

Inschrijven voor de Jeugd-Muziekdag kan via de website van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee. De kosten bedragen 10 euro per persoon, lunch en diner inbegrepen. Wie 16 jaar of ouder is kan zich zelf inschrijven. Wie jonger is dan 16 jaar heeft toestemming nodig van zijn of haar ouders of verzorgers.

(Jeugd-)Muziekdag: musiceren voor publiek!