• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Ontmoetingsdagen Exoduskerk 4 en 5 november in Sommelsdijk

Gepubliceerd: Maandag 19 september 2022 om 12:21

Ontmoetingsdagen Exoduskerk 4 en 5 november in Sommelsdijk

Plaats: Sommelsdijk
Data: Vrijdag 04 november 2022 19:00 uur
Zaterdag 05 november 09:00 uur


Sommelsdijk - Op vrijdagavond 4 november en zaterdag 5 november 2022 staat de Exoduskerk, Dorpsweg 97 te Sommelsdijk weer in het teken van haar jaarlijkse 'Ontmoetingsdagen', met een koopjes- en snuffelmarkt in en rond de kerk.. en iedereen is weer van harte welkom!" Lees meer >>

Vervolg

De ontmoetingsdagen zijn altijd dagen van kennismaking en contact. Ook nu zijn rond en in het kerkgebouw diverse activiteiten gepland. Op het parkeerterrein achter de kerk is extra ruimte gecreëerd waar vis, oliebollen, streek- en bakkerproducten verkocht worden.

In de kerkzaal is een koopjesmarkt met dit jaar een groot assortiment puzzels, gezelschapsspellen en speelgoed. Natuurlijk is er ook de bekende Exodus antiek- en curiosakraam, de crea- en kerstkraam. De altijd prijs- en enveloppen kraam voor de kinderen is een traditie en dit jaar nog leuker en spannender.

De boekenmarkt van de Exoduskerk is divers en uitgebreid en hoort tot één van de grootste van Goeree Overflakkee. De boeken liggen overzichtelijk op rubriek gerangschikt.

Natuurlijk romans, thrillers, literatuur, hobby- en kinderboeken. Bijzondere exemplaren over WO2, streek- en algemene geschiedenis (veel eilandgeschiedenis). Natuurlijk een groot aantal boeken over religie. Wij mochten dit jaar uit een particuliere verzameling een prachtige collectie kunstboeken ontvangen.

Dit jaar kunnen wij ook weer de loterij organiseren en het rad van fortuin draaien met mooie prijzen en een prachtige hoofdprijs.

Kleding

Het aanbod 2e handskleding dames-, heren- en kinderkleding in vele maten, merken en kwaliteiten kunt u niet ongemerkt voorbij lopen. Wij hebben een mooie ruimte voor onze kledingafdeling. De selectie vooraf is scherp. Ook hier is ons motto “kwaliteit”. De kleding is gesorteerd, gewassen en gestreken, zodat de koper voor een leuke prijs hier zijn slag kan slaan.

De verkoop van oliebollen is aan de achterzijde van het kerkgebouw. Daar is ook een kraam met streekproducten, met fruit, groenten, kaas en advocaat en niet te vergeten heerlijke kruukplaetjes. Het resultaat van “heel de Exodus bakt” vindt u in de bakkerskraam.

Zaterdag 5 november

Op zaterdag 5 november wordt er onder deskundig oog vers gebakken platvis verkocht.

Zoekt u een pauzemoment.... In de ruime koffiecorner kunt u genieten van een kopje koffie met gebak of een heerlijke verfrissing.

Ook dit jaar wordt een deel van de netto opbrengst geschonken aan twee goede doelen. Het resterende deel zal besteed worden aan onderhoud en activiteiten van de kerk.

De openingstijden zijn op vrijdagavond 4 november van 19.00 – 21.30 uur

Zaterdag 5 november van 10.00 - 16.00 uur.

Op beide dagen bent u van harte welkom bij de Exoduskerk, Dorpsweg 97a, Sommelsdijk.

Ontmoetingsdagen Exoduskerk 4 en 5 november in Sommelsdijk