• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Café GEZIeN Goeree-Overflakkee: Help, mijn kind groeit op!

Gepubliceerd: Vrijdag 09 september 2022 om 16:27

Café GEZIeN Goeree-Overflakkee: Help, mijn kind groeit op!

Plaats: Middelharnis
Datum: Dinsdag 06 december 2022 19:30 uur


Middelharnis - Iedere ouder/opvoeder/begeleider/leerkracht enz. is weer van harte welkom op een nieuwe bijeenkomst van Café GEZIeN Goeree-Overflakkee (GO). Deze keer is het thema: 'Help, mijn kind groeit op!'. "Spreekt dit je aan, kom dat op donderdagavond 6 oktober 2022 vanaf 19:30 uur naar het Diekhuus in Middelharnis. Daar vindt tot ongeveer 21:30 uur een bijeenkomst plaats." Lees meer >>

Vervolg

Café GEZIeN GO in het kort

Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN GO voor staat! Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN GO bijeenkomsten, waar d.m.v. lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Laagdrempelig, positief, gezellig, met humor: het Café wil een plek zijn waar mensen elkaar treffen, praten over wat hen bezighoudt, ouders elkaar vinden, mensen steun en begrip vinden, bezoekers van elkaar leren, enz. Bent u (groot)ouder, medeopvoeder, begeleider, jeugdprofessional of leerkracht en heeft u interesse in een thema, dan bent u van harte welkom!

Nieuwe bijeenkomst: Help, mijn kind groeit op.

Op donderdagavond 6 oktober 2022 vanaf 19:30 tot ong. 21:30 vindt er een bijeenkomst plaats met het thema: ‘Help, mijn kind groeit op’ in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.

Het brein van een kind ontwikkelt zich ongeveer tot het 25ste levensjaar. In verschillende fases komen kinderen allerlei verleidingen tegen. Op de basisschool komen zij vaak al in aanraking met social media en op de middelbare school ook met alcohol en/of drugs. Hoe ga je als ouders het gesprek hierover aan, hoe blijf je naast je kind staan terwijl je ook grenzen stelt?

Op deze avond neemt Nine de Vries, preventiedeskundige van Youz, je mee in alle trends en ontwikkelingen op het gebied van verleidingen en experimenteren en krijg je concrete handvatten om met je kind in gesprek te gaan.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het e-mailadres: cafegeziengo@gmail.com

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen?

Dan kunt u zich wenden tot Diana Kievit via bovengenoemd e-mailadres. Volg Café GEZIeN GO voor meer info op Facebook en Instagram: @cafegeziengo

Meer informatie

Wat: Bijeenkomst van Café GEZIeN Goeree-Overflakkee (GO)

Thema: Help, mijn kind groeit op!

Wanneer: Donderdagavond 06-10-2022 vanaf 19:30 uur

Locatie: Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241GA in Middelharnis

Café GEZIeN Goeree-Overflakkee: Help, mijn kind groeit op!