• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Gratis event 25 september Heart & Hands - GO & Sing 4 GOD

Gepubliceerd: Woensdag 07 september 2022 om 10:50

Gratis event 25 september Heart & Hands - GO & Sing 4 GOD

Plaats: Oude-Tonge
Datum: Zondag 25 september 2022 20:00 uur


Oude-Tonge - GO & Sing 4 God organiseert op 25 september 2022 in samenwerking met Heart & Hands een evenement in Oude-Tonge. "God aanbidden op een laagdrempelige locatie. Waarbij het niet uitmaakt welke achtergrond je hebt. Goeree-Overflakkee = samen sterker!" Lees meer en voel je welkom >>

Vervolg

Over dit evenement

Ontmoeting, relaties bouwen en versterken. Voor jong en oud, christen en niet-christen, mensen met en mensen zonder een kerkelijke achtergrond.

De initiatiefnemers: “We hopen dat mensen vanuit het hele eiland zich geroepen voelen om met elkaar God groot te maken. Of je nu al bekend bent met het geloof of nog niet, iedereen is van harte welkom voor een tijd van ontmoeting, verbinding én aanbidding.”

Praktisch

Inloop is vanaf 19.30 uur. We beginnen om 20.00 uur. Zorg dat je op tijd bent . Het is mogelijk dat er foto- en filmopnamen gemaakt worden, welke wij na afloop dan kunnen verspreiden op social media en voor een bericht in de krant. Met deze aanmelding geef je toestemming voor het plaatsen van beelden waarop jij zichtbaar bent.

Praiseband

Binnenkort meer...

Organisatie

Het organiseren van sing-ins op Goeree- Overflakkee waarin jong en oud, christen of niet-christen, mensen met of zonder kerkelijke achtergrond elkaar kunnen ontmoeten, relaties bouwen en versterken. Dat is de missie van waaruit GO & Sing 4 God de afgelopen jaren op verschillende plaatsen op het eiland avonden heeft georganiseerd waarbij dit centraal stond. Na de mooie samenwerking rondom de praise avond in Oude-Tonge (september 2021) en Dirksland (mei 2022) werken Heart & Hands (Jan van Gurp) en GO & Sing 4 God (Lisanne Boeter, Martine Blok) opnieuw met elkaar samen. Samen zorgen zij, gesteund door een groep vrijwilligers, voor de organisatie van deze avond.

Dit event is gratis, registreer je HIER.

Gratis event 25 september Heart & Hands - GO & Sing 4 GOD