• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Cursus ‘Houd me vast’ op Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Woensdag 31 augustus 2022 om 08:52

Cursus ‘Houd me vast’ op Goeree-Overflakkee

Plaats: Middelharnis
Datum: Dinsdag 27 september 2022 19:30 uur


Middelharnis - De cursus ‘Houd me vast’ is dè cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! Houd me vast is ‘EFT-light’, een lichte vorm van EFT-therapie. Lees meer >>

Vervolg

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door twee hiervoor getrainde EFT-trainers. In de cursus ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek en met gespreksoefeningen.

Wanneer en hoe vaak?

"We starten op dinsdagavond 27 september van 19:30 uur tot 21:30 uur. Meld je partner en jou voor 12 september aan! We hebben een beperkt aantal plaatsten dus wacht niet te lang. Het zijn acht bijeenkomsten."

Locatie

De locatie is gebouw de Dillenburg Juliana van Stolberglaan 19 in Middelharnis.

Kosten

"We werken met een werkboek en het is fijn als je het boek ‘Hou me vast” van Sue Johnson leest. Aan het werkboek zijn wat kosten verbonden (gaat in overleg)."

Aanmelden

Aanmelden kan bij:

Cursus ‘Houd me vast’ op Goeree-Overflakkee