• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Welkom bij Avondvierdaagse Den Bommel

Gepubliceerd: Vrijdag 05 augustus 2022 om 08:37

Welkom bij Avondvierdaagse Den Bommel

Plaats: Den Bommel
Data: Dinsdag 06 september 2022 19:00 uur
Woensdag 07 september 2022 19:00 uur
Donderdag 08 september 2022 19:00 uur
Vrijdag 09 september 2022 19:00 uur


Den Bommel - De activiteitencommissie VV Den Bommel is enthousiast en ziet ernaar uit: "Hij komt er weer aan, de VV Den Bommel Avond4daagse! Deze vind plaats van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 september 2022 en iedereen is van harte welkom!" Lees meer >>

Avondvierdaagse Den Bommel

De organisatie van de Avondvierdaagse Den Bommel is in handen van de Activiteitencommissie van voetbalvereniging Den Bommel.

Op de eerste dag kan de stempelkaart opgehaald worden vanaf 18:30 uur. De start is telkens op Sportpark De Kruus, de eerste drie dagen finishen de deelnemers daar ook. De start is telkens om 19:00 uur.

De laatste finish op vrijdagavond is bij de Bommelstee, waar de kinderen daarna nog in de gymzaal kunnen spelen en de familie én toeschouwers gezellig een bakje koffie of iets anders kunnen nuttigen.

De inschrijving is geopend. Je kan je opgeven bij Diane van Bergen (Johan Frisolaan 20, Den Bommel), deelname kost slechts €2,50 p.p.. Graag direct bij inschrijven het bedrag voldoen.

Elke avond wordt er voor drinken en eten gezorgd door de organisatie en hun sponsoren. Uiteraard worden de lopers de hele route begeleid door verkeersregelaars. Na afloop ontvangt elke deelnemers een mooie medaille.

De organisatie hoopt op vele deelnemers!

Welkom bij Avondvierdaagse Den Bommel Welkom bij Avondvierdaagse Den Bommel Welkom bij Avondvierdaagse Den Bommel Welkom bij Avondvierdaagse Den Bommel