• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Nieuwe Alphacursus van start in Middelharnis

Gepubliceerd: Maandag 04 juli 2022 om 11:12

Nieuwe Alphacursus van start in Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 15 september 2022 18:45 uur


Middelharnis - "Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je op Alpha." De Alphacursus is een introductie in het Christelijk geloof, die ook in Middelharnis wordt aangeboden. "Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. Voel je van harte welkom in Middelharnis." Lees meer >>

15 september

In Middelharnis gaat op donderdag 15 september 2022 een Alphacursus van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.

Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.45 tot 22.00 uur. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent – iedereen is van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op via e-mail alphacursus.go@gmail.com Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-cursus.nl of op Alpha-cursus Nederland (Instagram).

Nieuwe Alphacursus van start in Middelharnis