• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

3e Tuintjesmarkt in Stellendam

Gepubliceerd: Dinsdag 14 juni 2022 om 10:32

3e Tuintjesmarkt in Stellendam

Plaats: Stellendam
Datum: Zaterdag 25 juni 09:30 uur


14 juni 2022, Stellendam - Ook dit jaar maakt Stellendam zich weer klaar voor de Stellendamse Tuintjesmarkt. "Deze is op 25 juni aanstaande van 09:30 uur tot 15:00 uur. U kunt dan weer door het gehele dorp terecht om de tuintjes te bezoeken!" Lees meer >>

Tuintjesmarkt Stellendam

Het concept "tuintjesmarkt" is uit nood geboren in de 'coronatijd' en is iedere keer weer een succes. Veel dorpen (door heel Nederland heen) hebben dit concept opgepakt

Stellendam

Er is dit jaar voor een ieder wat wils. Van oude meuk, sieraden, ponyrijden tot een springkussens voor de jeugd.

Tevens heeft Bas Brinkman een groep mensen bij elkaar gekregen die rond ritjes verzorgen met speciale auto s. Hier kunt u tegen een kleine vergoeding een ritje met meerijden en de opbrengst hiervan gaat naar stichting 'Dag met een Lach'.

Ook aan de inwendige mens is gedacht; er zijn koffieterrasjes en u kunt zelf een toiletbezoek afleggen (ook invalidetoiletten aanwezig).

Op de Facebookpagina van Tuintjesmarkt Stellendam kunt u dit allemaal zien, evenals de parkeergelegenheden en EHBO-post. De organisatie geeft de tip om op de fiets te komen naar Stellendam, ivm met de beperkte parkeergelegenheid. "Wij verwelkomen u graag de 25e in ons mooie durpie!"

Deelnemers

U kunt de deelnemende tuintjes vinden ook vinden op de Facebookpagina van Tuintjesmarkt Stellendam.

3e Tuintjesmarkt in Stellendam