• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

9 Juli zesde Kofferbakmarkt in Dirksland

Gepubliceerd: Vrijdag 03 juni 2022 om 12:37

9 Juli zesde Kofferbakmarkt in Dirksland

Plaats: Dirksland
Datum: Zaterdag 09 juli 10:00 uur


Dirksland - "Hij is er weer!" De Kofferbakmarkt in Dirksland wordt gehouden op 9 juli 2022. U en jij bent weer van harte welkom van 10:00 tot 15:00 uur. Ieder jaar organiseert de dorpsraad Dirksland een gezellige druk bezochte kofferbakmarkt. "Deze is nu vijf keer gehouden, de eerste twee keren op het terrein van Den Hertog aan de Oosthavendijk. De laatste drie keren is hij gehouden op de parkeerplaats P 3 van het ziekenhuis aan de Mozartsingel...." Lees meer >>

Vervolg

"Wij hebben er gestaan met 69 verkopers. De hele dag is het gezellig druk geweest en alle verkopers waren meer dan tevreden. Iedereen kon die ruimte aan grondplaats krijgen die hij of zij wilde."

Er was en is nu nog ruimte genoeg voor nog meer standhouders. De markt is voor kopers en verkopers geheel gratis, er moet door de standhouders 10 euro statiegeld betaald worden bij aankomst en die krijgt men terug als na afloop de ruimte opgeruimd achter gelaten wordt.

Deelnemen

Heeft u interesse en wilt U deelnemen geef dan uw e-mail adres of telefoonnummerdoor aan: Frits veringmeier, via de mail: pasttimes@hetnet.nl, of via tel 0187-605609. "Dan bent U gegarandeerd van een plaats!"

9 Juli zesde Kofferbakmarkt in Dirksland