• Nieuws

 • Recreëren

 • Bedrijven

Meer resultaten

Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen!

Gepubliceerd: Dinsdag 24 mei 2022 om 15:59

Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen!

Plaats: meerdere dorpen
Datum: Zaterdag 25 juni 10:00 uur


Goeree-Overflakkee - Tour d’Orange Goeree-Overflakkee komt eraan! Op zaterdag 25 juni 2022 vindt voor de eerste keer een plaatselijke editie van dit landelijke sponsorevenement plaats op ons prachtige eiland. "We hopen dat fietsers vanuit alle hoeken van het eiland op de trappers stappen om geld in te zamelen voor het jongerenwerk op ons eiland Goeree-Overflakkee en zo "onze" jeugd een warm hart toedragen! Je kunt ook hardlopen én de eerste prijs is een prachtige Cube ATTAIN racefiets t.w.v. €899,00! Aan het einde van de dag is er een BBQ, waarbij de winnaars bekend worden gemaakt. Iedereen kan meedoen!" Aldus Youth for Christ GO. Lees meer >>

Vervolg

Tour d’Orange Goeree-Overflakkee komt eraan!

"We hopen dat fietsers vanuit alle hoeken van het eiland op de trappers stappen om geld in te zamelen voor het jongerenwerk op ons eiland Goeree-Overflakkee en zo "onze" jeugd een warm hart toedragen! Mocht je dat fietsen nu echt niet zien zitten: ook hardlopen is een optie. We zijn ambitieus en willen minimaal 150 enthousiastelingen bij elkaar verzamelen." Aldus Youth for Christ GO.

"Kom jij op zaterdag 25 juni meefietsen of hardlopen? We willen ons werk graag uitbreiden naar Oude-Tonge en naar de scholen in Middelharnis." Youth for Christ Goeree-Overflakkee heeft het geld hard nodig om jongeren op Flakkee een plek te bieden waar ze veilig en geliefd zijn.

"Hen op het spoor van Jezus zetten en te helpen bouwen aan een betere toekomst. Zeker na twee jaar corona maken we ons grote zorgen om het welzijn van jongeren. De eenzaamheid en somberheid onder jongeren is groter dan ooit! Met uw hulp zoeken wij jongeren op en bieden hen perspectief!"

Disciplines

Of je nu een getraind wielrenner bent of simpele stadsfietser: iedereen mag meedoen aan de Tour d’Orange. Mocht je dat fietsen nu echt niet zien zitten. Niet getreurd: ook hardlopen is een optie. Vanaf de startlocatie, RCN-vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp, zijn er verschillende routes en afstanden mogelijk.

Routes & Afstanden

Op de kaart kunt u zich al verdiepen in de mogelijkheden die er zijn aan routes. De bijbehorende, mogelijke afstanden zijn:

Hardlopen:

 • 10 km
 • 21 km (halve Marathon)

Fietsen of wielrennen:

 • 50 km
 • 75 km
 • 100 km
 • 150 km
 • 200 km
 • 250 km
 • 300 km

Winactie

Om de deelnemers aan Tour d’Orange GO te motiveren zoveel mogelijk geld op te halen stelt GP CYCLING uit Hendrik Ido Ambacht een aantal fantastische prijzen beschikbaar.

1e prijs

De persoon die op 25 juni om 18:00 uur het meeste geld heeft opgehaald wint de prachtige Cube ATTAIN racefiets t.w.v. 899 EUR.

2e prijs

De persoon die op 25 juni om 18.00 uur het op één na meeste geld heeft opgehaald wint de WAHOO ELEMNT ROAM GPS Fiets Computer t.w.v. 349,90 EUR.

3e prijs

De persoon die op 25 juni om 18:00 uur het op twee na meeste geld heeft opgehaald wint een paar DMT racefiets/MTB schoenen met carbon zool t.w.v. 149 EUR.

Spelregels

 • Iedere deelnemer die geld heeft ingezameld voor één van de teams (ook het team – algemeen) voor Youth for Christ Goeree-Overflakkee neemt automatisch deel aan de actie.
 • Alleen deelnemers van Tour d’Orange Goeree-Overflakkee nemen deel aan de actie.
 • Om recht te hebben op een prijs moet de vooraf gekozen afstand in de vooraf gekozen discipline op 25 juni 2022 zijn afgelegd.
 • Je hebt alleen het recht om je prijs in ontvangst te nemen wanneer je op 25 juni 2022 om 18:00 uur aanwezig bent bij de prijsuitreiking.
 • Iedere deelnemer kan maximaal via één deelnemerspagina op SUPP deelnemen aan de actie.

Inschrijven & BBQ

Tijdens uw aanmelding kunt u doorgeven voor welke discipline en afstand u kiest. Verder vragen we u om een eigen startbijdrage van €30,- en het commitment om minstens €200,- aan sponsorgeld bij elkaar te fietsen. Dus: meld je aan, kies je route en maak je klaar voor een fantastische dag!

Ook is het mogelijk om na uw sportieve prestatie wat eiwitten naar binnen te werken bij de BBQ. Omdat we volledig gratis gebruik kunnen maken van de locatie RCN Toppershoedje in Ouddorp hebben we besloten deze BBQ door hen te laten organiseren. De kosten hiervoor zijn €15 per persoon. Dit bedrag is inclusief twee drankjes. Tijdens de BBQ zal door onze teamleider bekend worden gemaakt hoeveel geld we bij elkaar hebben opgehaald.

Aanmelden 25 juni 2022 | RCN Toppershoedje Ouddorp

Doe dus mee met de Tour d'Orange GO! Aanmelden kan HIER!

Wij zoeken nog vrijwilligers!

Om de gehele dag tot een succes te maken, hebben we vrijwilligers nodig die ons tijdens de dag helpen om alles te regelen. U kunt hierbij denken aan: opbouwen en afbreken, catering, (BBQ/Bar) Gastheer / -vrouw, bemanning voor de pitstops en algemene hulp. Klik HIER om je aan te melden als vrijwilliger.

Sponsor een lokaal evenement

Het organiseren van dit evenement kost ons natuurlijk geld. We zijn daarom op zoek naar bedrijven die financieel willen bijdragen. Natuurlijk staan hier vanuit onze kant een interessante tegenprestaties tegenover. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik HIER.

Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen! Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen! Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen! Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen! Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen! Tour d’Orange Goeree-Overflakkee: meefietsen of hardlopen!