• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Flute Colors Fluitdag bij Muziekgebouw Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Donderdag 21 april 2022 om 14:20

Flute Colors Fluitdag bij Muziekgebouw Goeree-Overflakkee

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 14 mei 10:00 uur


Middelharnis - Je fluit-skills verbeteren? Spannende nieuwe technieken leren? Andere klanken ontdekken? Alle fluitisten zijn welkom op de Flute Colors Fluitdag met Rogier de Pijper. "Ontdek wat de dwarsfluit in huis heeft!' De workshop, een initiatief van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee, vindt plaats op zaterdag 14 mei (van 10:00 tot 16:00 uur) in Het Diekhuus te Middelharnis. Lees meer >>

Vervolg

Rogier de Pijper is fluitist en dwarsfluitdocent. Hij heeft zich bekwaamd in allerlei bijzondere technieken en effecten op de dwarsfluit.

Wie aan de workshop meedoet, leert dat dit instrument een veel groter kleurenpalet heeft. De Pijper: “We laten de dwarsfluit klinken zoals je niet vaak hoort. Op een luchtige en laagdrempelige manier werken we in kleine stappen aan verschillende klanken die soms heel mooi, soms grappig en altijd heel verrassend zijn.”

Na de ontdekkingsreis langs de verschillende klankmogelijkheden in de ochtend, spelen de deelnemers van de Flute Colors Fluitdag ‘s middags samen in een fluitorkest. De afsluiting van de workshop is een concert, dat toegankelijk is voor het publiek. Uiteraard spelen de fluitisten dan stukken waarin de bijzondere klanken te horen zijn.

De Flute Colors Fluitdag is geschikt voor fluitisten van alle leeftijden en alle niveaus. Meedoen? Dat kan door tot uiterlijk 1 mei in te schrijven via particulier@muziekgebouwgo.nl t.a.v. Rinus Verhage, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en wel/geen leerling van het Muziekgebouw. De kosten bedragen 10 euro voor leerlingen van het Muziekgebouw en 15 euro voor andere fluitisten.