• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

GEANNULEERD! - COV Laudando studeert Engelse koormuziek

Gepubliceerd: Dinsdag 16 november 2021 om 11:56

GEANNULEERD! - COV Laudando studeert Engelse koormuziek

Plaats: Dirksland
Datum: Zaterdag 20 november 2021 14:00 uur


[DIT CONCERT IS HELAAS GEANNULEERD!!]

Middelharnis - "Zingen is goed voor je. Het is goed voor het lijf, inspirerend en ontspannen voor de geest en daarnaast is de sfeer tijdens de wekelijkse repetities altijd gezellig en samenbindend. Wat hebben we dit gemist! Houd u/jij ook van zingen? Zing dan met ons mee!", Aldus COV Laudando. Lees hieronder verder.

Vervolg

Christelijke Oratoriumvereniging Laudando is druk bezig de mooiste Engelse koormuziek in te studeren voor hun Evensong op zaterdagmiddag 20 november as. De Evensong vindt plaats in de Hervormde Kerk van Dirksland en is gratis te bezoeken. Meer informatie over dit concert is te vinden op de website van het koor en in de media in de week voorafgaand aan het concert.

Spreekt dit project je aan? Dit concert is op projectbasis mee te zingen door ervaren zangers. Meld je dan aan op covlaudando.nl of stuur een email naar info@covlaudando.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met secretaris Wyanda Buth, tel.nr 0645063447.

Als je niet aan dit project kunt deelnemen, maar je bent wel geïnteresseerd in deelname aan (een project van) COV Laudando, meld je dan als belangstellende. We houden je dan per mail op de hoogte van onze nieuwe projecten en/of we kunnen een afspraak maken voor nadere kennismaking.

Tekst COV Laudando

GEANNULEERD! - COV Laudando studeert Engelse koormuziek