• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Welkom bij Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Donderdag 11 november 2021 om 15:29

Welkom bij Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee

Plaats: Ouddorp
Data: Dinsdag 23 november 2021 10:00 uur
Dinsdag 14 december 2021 10:00 uur


11 november 2021, Ouddorp - Afgelopen dinsdagmiddag 9 november heeft Annette Offereins van Hip Keramiek de gasten van Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee verblijd met een workshop werken met klei. "Niet alleen was de opkomst behoorlijk groot maar ook het enthousiasme van zowel Annette als de deelnemers. Op 23 november aanstaande verzorgen onze gastvrouwen een workshop bloemschikken met een knipoog naar Sinterklaas." Lees hieronder meer.

Workshop

(Graag zelf mee te nemen) Een recht pot van zo’n 20 centimeter hoog en een doorsnee van zo’n 10-12 centimeter (weckpot o.i.d., hoeft niet persé van glas te zijn) Daarnaast een snoeitang en een mesje en voor wie over een tuin beschikt graag wat kleinbladig groen meenemen, niet alleen voor jezelf maar ook voor de overige aanwezigen.

Vrijwillige bijdrage

De kosten van deze middag komen voor rekening van het Inloophuis. Uiteraard wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld. Wel graag aanmelden uiterlijk 18 november aanstaande op het mailadres: info@deboeigo.nl of bel even naar 06-19721167.

Welkom in Ouddorp

U bent van harte welkom in ons Inloophuis, Dijkstelweg 33 te Ouddorp van 10.00 uur. Voor koffie en thee en een koekje daarbij wordt gezorgd. Uw lunch graag zelf meenemen.

Agenda

Op 14 december 2021 verzorgen we als Inloophuis een uitgebreide lunch om het jaar af te sluiten. Deze lunch wordt gesponsord door Albert Heijn Ouddorp en verzorgd door onze gastvrouwen en Jacolien Kok.

Welkom bij Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee