• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

[Afgelast] Feest DISCO 'between' FEVER op Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Maandag 25 oktober 2021 om 09:16

[Afgelast] Feest DISCO 'between' FEVER op Goeree-Overflakkee

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 20 november 2021 21:00 uur t/m Zondag 21-11 02:00 uur


Sommelsdijk - [Helaas is deze activiteit afgelast]

Op zaterdag 20 november 2021 van 21:00 - 02:00 uur is er voor 25+ op het eiland Goeree-Overflakkee een disco voor het goede doel in het Prieel van De Staver in Sommelsdijk. In samenwerking met de Ronde Tafel 118 organiseren de Ladies van LC45 "(...) weer eens een fantastisch feest! Nodig al je vrienden uit, want hier MOET je bij zijn. Vergeet je coronacheck app niet, want die zal bij de ingang van het feest in De Staver worden gecontroleerd." Lees hieronder verder.

Vervolg

Kaarten zijn ONLINE te koop via deze link naar DISCO ‘between’ FEVER. "Onder het genot van een drankje en lekkere dansmuziek van onze DJ’s maken we er een topavond van! Vergeet je coronacheck app niet want die zal bij de ingang van het feest worden gecontroleerd."

Goed doel

Natuurlijk is de volledige opbrengst van deze avond voor een goed doel. Deze keer is gekozen voor 'Het surfproject'. Op verschillende plekken langs de Nederlandse kust geeft het Surf Project surfles aan kinderen met Down, autisme en ADHD (8-18 jaar).
Klik hier voor Surf Project.

[Afgelast] Feest DISCO 'between' FEVER op Goeree-Overflakkee [Afgelast] Feest DISCO 'between' FEVER op Goeree-Overflakkee