• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Ouderenvereniging O-G-O houdt Chinees-Indisch buffet voor leden

Gepubliceerd: Vrijdag 01 oktober 2021 om 12:28

Ouderenvereniging O-G-O houdt Chinees-Indisch buffet voor leden

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Vrijdag 15 oktober 2021 17:30 uur


Sommelsdijk - De Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O) organiseert een Chinees/Indisch buffet voor haar leden. Dit gaat plaatsvinden op vrijdag 15 oktober 2021 in de zaal van Wijkvereniging De Zwaluw aan de Sperwer 55 in Sommelsdijk. "Wij zijn verplicht om bij de ingang uw Coronatoegangsbewijs (QR-code) te controleren. Om vervelende situaties bij de ingang te voorkomen, verzoeken wij u hier rekening mee te willen houden." Lees hieronder meer.

Vervolg O-G-O

Door de versoepeling van de Corona regels mogen we weer wat meer mensen deelnemen aan onze activiteiten. Daardoor zijn er nu nog enkele plaatsen beschikbaar exclusief voor onze leden. Bij binnenkomst ontvangt u één consumptiebon. Het buffet bestaat uit: Babi Pangang, Kipdijstukjes in satésaus, Kip in zoetzure saus, Balletjes in ketjapsaus, Daging Redang (rundvlees in saus) en Nasi en Bami. Bijlages: Kroepoek, Gefruite uitjes, Sambal en Atjar. Het dessert is een ijsje.

Dit alles is alleen voor leden toegankelijk en de kosten zijn € 17,50 per persoon. U dient zich vooraf telefonisch aan te melden bij Marrie Breeman, 0187-484559 of 06-1305 8237. Gezien de aard van het buffet zal het niet mogelijk zijn om met speciale dieetwensen rekening te houden. Kosten kunt u overmaken op onze bankrekening NL15RABO 0307 4304 21. De zaal gaat om 17.00 uur open en het buffet start om 17.30 uur.

Wij zijn in verband met de Coronaregels wel verplicht om bij de ingang uw Coronatoegangsbewijs (QR-code)te controleren. Om vervelende situaties bij de ingang te voorkomen, verzoeken wij u hier rekening mee te willen houden.

Tekst ouderenver. O-G-O.