• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Jongens en meisjes welkom bij turnfeest in Staver Sommelsdijk

Gepubliceerd: Woensdag 15 september 2021 om 10:23

Jongens en meisjes welkom bij turnfeest in Staver Sommelsdijk

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 25 september 09:00 uur


Sommelsdijk - Op zaterdag 25 september 2021 organiseert turnclub Turn2Move een spetterend sportevenement in de Staver te Sommelsdijk. "Jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar kunnen voor €3,00 twee uren lang komen springen, turnen en gymmen op verschillende toestellen onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers om kennis te maken met het plezier dat sport kan geven. Sporten is leuk, maar samen sporten is nog veel leuker!" Lees hieronder meer.

Ik neem je mee

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog veel leuker! Iedereen mag daarom iemand meenemen, dat kan een vriendje of vriendinnetje zijn, maar ook neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen of gewoon iemand uit de klas.

Doe mee

In de Staver wordt op 25 september de sporthal ingericht met 6 verschillende toestellen, zoals grote trampoline, airtrack (opblaasbaar kussen waar je op kan springen), rekstok, trapeze zwaaien, brug en minitrampoline. Bij elk toestel staat een gediplomeerde juf of meester die helpt en zorgt dat alles veilig verloopt. Er wordt gestart met een warming-up op de airtrack en daarna gaat iedereen aan de slag op de toestellen. Iedereen komt op elk toestel even lang aan de beurt en halverwege is er pauze. Tijdens de pauze wordt er gezorgd voor drinken en een gezonde snack. Doe mee en meld je aan via Turn2move.nl onder de knop “Turnfeest”. Tijdens de aanmelding kan er ook ingevuld worden dat kinderen bij elkaar in de groep willen. Het sportevenement is van 09.00 tot 11.00 uur.

Sportief bezig zijn

Sporten is niet alleen leuk, maar ook gezond. Naast dat sporten gezond is, is turnen ook een erg goede sport om de motorische ontwikkeling van een opgroeiend kind te stimuleren en verbeteren. Er zijn weinig sporten die zo gevarieerd zijn voor het lichaam als turnen. Het sport niveau van het kind is hierbij niet van belang. Ieder kind kan sporten op zijn of haar eigen niveau.

Jongens en meisjes welkom bij turnfeest in Staver Sommelsdijk