• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Organisatie Havenconcert Weekend Goedereede in volle gang

Gepubliceerd: Donderdag 08 juli 2021 om 08:42

Organisatie Havenconcert Weekend Goedereede in volle gang

Plaats: Goedereede
Datum: Zaterdag 11 september 2021 10:00 uur


Goedereede, 7 juli 2021 - Over twee maanden zal het Havenconcert Weekend van start zal gaan. De organisatie is in volle gang. "Op vrijdag 10 september staat allereerst het Havenconcert Junior op het programma. Basisschoolleerlingen in groepen 5 en 6 op Goeree-Overflakkee zijn uitgenodigd om in klassikaal verband dit concert bij te wonen. De leerlingen gaan genieten van de interactieve voorstelling ‘Be Bach’. Ton Meijer vertelt en speelt het leven van de grote Johann Sebastian en vier musici vertolken Bach's prachtige muziek. Voor vrijdagavond 10 september heeft de organisatie vergevorderde plannen voor een nieuwe activiteit onder de vlag van het Havenconcert Weekend. Maar later daarover meer!" Lees hieronder verder.

11 september

Op zaterdag 11 september tussen 10.00 tot 16.00 uur worden er tijdens Havenconcert Muziekdag door muziekverenigingen op verschillende locaties op het eiland activiteiten worden georganiseerd, die aansluiten op het Havenconcert Junior en nieuwe aanwas van jeugdleden zouden kunnen opleveren, zoals bijvoorbeeld demonstraties van verschillende instrumenten, inloopconcerten en gratis proeflessen.
Zaterdagavond 11 september 19.30 uur vindt zoals vanouds het Havenconcert plaats. Al deze evenementen vinden doorgang - indien nodig - met in achtneming van de verplichte coronamaatregelen. Het belooft een bijzondere avond te worden. Het bestuur van de Stichting Havenconcert Goedereede kan alvast verklappen, dat naast Koninklijke Fanfare Apollo uit Goedereede en de Sir Oliversband uit Den Bommel er nog twee bijzondere acts, die zeer de moeite waard zijn, op het ponton hun opwachting zullen maken! Al met al, redenen genoeg dus, om het Havenconcert Weekend alvast in de agenda te schrijven.

De toegang voor het Havenconcert is gratis, maar dat kan alleen met uw hulp! Om dit schitterende evenement te kunnen organiseren is de Stichting Havenconcert Goedereede volledig afhankelijk van donaties, giften en subsidies. Wie het Havenconcert een warm hart toedraagt en ook vriend wil worden, vindt op de website www.havenconcert.nl een knop om veilig, in uw vertrouwde bankomgeving, met IDeal een donatie te doen. Elke bijdrage, klein of groot, wordt enorm op prijs gesteld. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om (hoofd)sponsor te worden.

Organisatie Havenconcert Weekend Goedereede in volle gang