• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Film Emma draait in Ouddorp

Gepubliceerd: Zaterdag 21 november 2020 om 09:53

Film Emma draait in Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Woensdag 02 december 2020 20:00 uur


Ouddorp - Op woensdag 2 december 2020 draait de prachtige film Emma bij Houten Kaap in Ouddorp. Jane Austens geliefde komedie over de zoektocht naar de liefde en het verdienen van geluk wordt opnieuw verteld in deze prachtige verfilming. "Sinds enige tijd organiseert Houten Kaap samen met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta maandelijks een film. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website." Lees hieronder meer.

Emma

"Knap, slim en rijk: Emma Woodhouse is een rusteloze ‘koningin’ zonder rivalen in haar kleine, slaperige Engelse dorpje. In deze glinsterende satire over de sociale klassen moet Emma haar weg zien te vinden terwijl ze volwassen wordt en meerdere romantische misstappen begaat, om uiteindelijk te ontdekken dat de liefde altijd ergens onverwachts verscholen is."

Sinds enige tijd organiseert Houten Kaap samen met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta maandelijks een film. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de bibliotheek of via Houten Kaap. Tijdens de voorstelling hanteren we uiteraard de richtlijnen van de RIVM om er voor te zorgen dat iedereen op een veilige manier van de film kan genieten.

Woensdag 2 december 2020 Film Emma

Houten Kaap, Westerweg Ouddorp

Aanvang film: 20:00 uur

Kosten: €7,50 / bibliotheekleden €5,00.

Film Emma draait in Ouddorp