• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Presentatie Ouddorp door havenevangelist Felix

Gepubliceerd: Woensdag 21 oktober 2020 om 10:27

Presentatie Ouddorp door havenevangelist Felix

Plaats: Ouddorp
Datum: Woensdag 28 oktober 2020 14:00 uur


Ouddorp - Voor woensdag 28 oktober heeft de 55+ club in Ouddorp, Felix Heinrichs uitgenodigd voor een informatieve middag. "Felix is al 11 jaar havenevangelist in de Rotterdamse haven en woont in Dirksland. U bent om 14:00 uur van harte welkom op deze interessante middag in de Dorpstienden. Natuurlijk worden de Corona richtlijnen in acht genomen." Lees heironder meer.

Vervolg

"Dagelijks meren ongeveer 100 zeeschepen in de havens van Rotterdam aan. Felix kan de zeelieden aan boord van 2 tot 4 schepen per dag vijf dagen per week bezoeken. Zijn prioriteit is de geestelijke gezondheid van de zeelieden. De meeste zeelieden kunnen tijdens het verblijf van hun schip in de havens nauwelijks van boord. Dus probeert hij hen ook praktisch op velerlei manieren te helpen. Hij doet zijn best om met zo veel mogelijk zeelieden via sociale media en email contact te houden en om ze regelmatig tijdens hun contract aan boord van hun schip te bezoeken.

De meeste zeelieden komen uit tropische landen waar het altijd warm is. Als zij naar Europa komen, hebben ze vooral in de wintermaanden veel last van de kou. Ze zijn daarom altijd enorm blij met een warme gebreide muts. Bezoekers van de 55+ club kunnen de komende weken mutsen breien en Felix zorgt er dan voor dat deze op het hoofd van een zeeman terecht komt."

Aanmelden

"Zorg dat u, wanneer u zich in de Dorpstienden verplaatst, een mondkapje draagt en houdt u de regionale meids in de gaten voor eventuele wijzigingen van het programma. Voor meer informatie een aanmelden kunt u contact opnemen met Joke van Dam tel.: 0187 682319 of Stichting ZIJN, tel.: 0187 483366 / e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl