• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Presentatie Saskia en Angela bij mantelzorgcafé Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Dinsdag 15 september 2020 om 16:22

Presentatie Saskia en Angela bij mantelzorgcafé Goeree-Overflakkee

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 24 september 2020 13:30 uur


Middelharnis - Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. "Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 24 september 2020 in de foyer van het Diekhuus in Middelharnis. Na een lange vakantiestop willen we elkaar (op een veilige manier) weer graag ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen Saskia en Angela uit Ouddorp deze middag verzorgen." Lees hieronder meer.

Vervolg
Saskia is een Nederlandse succesauteur van diverse zelfhulpboeken. Met haar werk reikt zij handvatten aan tegen diverse angsten, fobieën, chronische- en acute hyperventilatie, burn–out en de gedragspatronen die daaraan ten grondslag liggen. Aan de hand van situaties uit haar eigen leven biedt zij verschillende handvatten, die het leven gemakkelijker kunnen maken en waarde kunnen toevoegen, de ‘Tools 4 your Life’. De toepassing van de handvatten zal gericht zijn op de impact van een (corona) crisis in een mensenleven. Tools 4 your life is een programma met een lach en een traan waar ieder mens iets uit kan putten.
Saskia: “Het is mijn Passie om andere mensen te helpen. Dit mag ik doen door ze de handvatten door te geven die mijn eigen leven, steeds opnieuw, op de rit zetten en houden. Dat vind ik het mooiste dat er is!”

Nieuwe mantelzorgers
Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent van harte welkom. Iedere laatste donderdag van de maand komen we bij elkaar in het Diekhuus. Ons programma is afwisselend creatief, recreatief, informatief of actief.

Ex-mantelzorgers
Het langdurig en intensief zorgen voor een dierbare kan om verschillende redenen eindigen. Ook als uw mantelzorgtaak erop zit, bent en blijft u bij ons welkom! Uit ervaring weten wij dat het voor ex-mantelzorgers prettig en vaak ook belangrijk is om hun verhaal te delen met mensen die hen begrijpen, met lotgenoten zogezegd.
Ons adres: Het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2.

De volgende bijeenkomsten zijn op 29 oktober, 26 november en 28 januari 2021.

Presentatie Saskia en Angela bij mantelzorgcafé Goeree-Overflakkee