• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Pijn, verdriet of boosheid bespreken bij Kwadraad in Middelharnis

Gepubliceerd: Zondag 16 augustus 2020 om 09:10

Pijn, verdriet of boosheid bespreken bij Kwadraad in Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Dinsdag 29 september 2020 19:00 uur


Middelharnis - "Hoe verwerk je het verlies, als iemand van wie je houdt overlijdt? Hoe ga je om met pijn, verdriet of boosheid?" De gespreksgroep over rouwverwerking voor volwassenen kan je helpen het verlies een plaats te geven. Hier ontmoet je anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Maatschappelijk werkers van Kwadraad begeleiden de groep. Ze helpen je omgaan met het verlies en je leven weer op te pakken. Op 29 september 2020 starten de bijeenkomsten." Lees hieronder meer.

Vervolg

Waarover praat je in de gespreksgroep?
De maatschappelijk medewerkers benoemen tijdens de bijeenkomsten onderwerpen of thema’s die je kunt bespreken. Natuurlijk kun je ook je eigen vragen of onderwerpen inbrengen. De onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen, zijn:
Reacties op rouw
Omgaan met familie en vrienden
Omgaan met eenzaamheid
Hoe verder zonder je dierbare?
Voor wie is deze groep?
De gespreksgroep is voor inwoners van Goeree-Overflakkee die iemand in hun naaste omgeving hebben verloren. Bijvoorbeeld hun partner, kind, vader of moeder of dierbare vriend.

Praktische informatie

De gespreksgroep vindt plaats in Middelharnis, gebouw de Dillenburg, Juliana van Stolberglaan 19. "We starten met een nieuwe groep op 29 september, 1x per 2 weken op de dinsdag avond om 19.00 uur. Er zijn tien bijeenkomsten totaal."
Kosten: geen.
De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers.

Informatie en aanmelden
"Wil je meer informatie over deze gespreksgroep? Neem contact met ons op via 088 900 4000 of via de website www.kwadraad.nl." U kunt ook contact opnemen met Solé van Leenen, s.vanleenen@kwadraad.nl tel. 0611926651.