• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

SummerAcademy - schilderworkshop in Ouddorp

Gepubliceerd: Maandag 03 augustus 2020 om 10:04

SummerAcademy - schilderworkshop in Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Dinsdag 11 augustus 2020 13:00 uur


Augustus 2020, Regio - Blijf jij deze zomer ook in Nederland vanwege het coronavirus? Bij de bibliotheek hoef je je gelukkig niet te vervelen! Volwassenen kunnen in de maand augustus terecht bij de SummerAcademy; korte workshops over diverse uiteenlopende onderwerpen. De workshops worden zoveel mogelijk buiten en “coronaproof” georganiseerd. Zo kun je meedoen met een schilderworkshop van Cristina Vaudo. De workshops zijn beiden van 10-12.00 uur en opgave kan via deze link naar bibliotheekzuidhollandsedelta.nl.

Vervolg

Cristina vertelt over workshops:
"Door de Corona tijd waren we genoodzaakt meer thuis te zijn. Het viel mij op dat “klein” alledaagse dingen grotere betekenissen kregen. De tuin met zijn planten en bloemen, maar ook de vogels die zo nu en dan voor levendigheid zorgden. Mooi, fragiel licht en wendbaar zijn tuinvogels, pikkend aan zaden en drinkend uit de vogelbak.
Wil je ook proberen om een tuinvogel te schilderen? Dan is dit nu je kans!
Neem een foto mee van de vogel die je wilt schilderen of gebruik een afbeelding die ik meeneem.
Eerst gaan we schetsen op een canvas doekje. Daarna inschilderen met acryl. Laag over laag, mengen op het doek: nat in nat. Deze technieken leer je al doende. Kom je vast te zitten dan help ik je verder."

Wanneer en waar kun je terecht:
Hoe leuk is het om in de vakantie iets samen met je kind te ondernemen? Dinsdag 11 augustus kun je samen aan het werk, met je kind of kleinkind bij de Houten Kaap in Ouddorp. Je schildert samen een vogel, ieder op zijn eigen schilderdoekje.

Op woensdag 12 augustus kun je terecht op het plein voor Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis. Deze dag is de workshop voor volwassenen.

De workshop is voor groen en rijp, beginners of gevorderden. Je hebt geen schilderervaring nodig voor deze workshop.

Kan ik na deze workshop verder met schilderen?
Ja! Wanneer je na deze workshop de smaak te pakken hebt, kun je dit najaar nog meer schilderen. Ik geef namelijk drie schilderworkshops. Je kunt zowel de hele reeks volgen of kiezen voor een losse workshop:
Donderdag 5 november: Stilleven schilderen
Donderdag 12 november: Landschap schilderen
Donderdag 19 november: Portret schilderen

SummerAcademy - schilderworkshop in Ouddorp SummerAcademy - schilderworkshop in Ouddorp SummerAcademy - schilderworkshop in Ouddorp