• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Concert Lucas Kramer in Den Bommel AFGELAST

Gepubliceerd: Dinsdag 10 maart 2020 om 17:19

Concert Lucas Kramer in Den Bommel AFGELAST

Plaats: Den Bommel
Datum: Zaterdag 04 april 2020 20:00 uur


[AFGELAST] Den Bommel - In de 40-dagentijd geeft Lucas Kramer vier Passie-Paasconcerten. Op zaterdag 4 april 2020 is er een concert in de Hervormde kerk in Den Bommel. Het thema van de concerten is 'Samen zingend naar Pasen'. "We volgen samen al zingend en luisterend het muzikale verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus." Lees hier onder meer.

Samen zingend naar Pasen
Een afwisselend programma waarin momenten zullen zijn van verstilling, maar waarbij er ook ruimte is voor uitbundige samenzang waar dankbaarheid overheerst. Er is zoveel prachtige muziek geschreven rondom Passie en Pasen!

In een intieme en akoestische setting neemt Lucas u samen met een koor mee naar Pasen. Op het programma staan indrukwekkende arrangementen van diverse liederen waarin het lijden en de opstanding centraal staan, zoals onder andere het prachtige 'O Hoofd vol bloed en wonden' en Via Dolorosa'. Maar ook zingen we samen 'Op die heuvel daarginds' en 'Daar is kracht in het bloed van het Lam'.

U bent van harte welkom om dit concert mee te beleven en samen met ons vol verwachting uit te zien naar het prachtige Paasfeest.

Kaarten a €10,00 via www.zingenindekerk.nl/lucas
4 april Hervormde Kerk Den Bommel
Voorstraat 25,
3258 BA, Den Bommel

Aanvang: 20:00 uur, zaal gaat om 19:15 uur open.

Concert Lucas Kramer in Den Bommel AFGELAST