• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

[AFGELAST] Bevrijdingsconcert in Goedereede

Gepubliceerd: Maandag 09 maart 2020 om 16:10

[AFGELAST] Bevrijdingsconcert in Goedereede

Plaats: Goedereede
Datum: Zaterdag 04 april 2020 19:30 uur


[AFGELAST] Goedereede - Op zaterdag 4 april 2020 bent u en ben jij van harte uitgenodigd voor het bijwonen van een Bevrijdingsconcert in het kader van 75 jaar bevrijding in de Hervormde kerk van Goedereede. De organisatie is in handen van Christelijk mannenkoor Obadja uit Ouddorp o.l.v. Jan Bezuijen. Medewerking zal worden verleend door Kinderkoor Kadosj uit Goedereede o.l.v. Berdien Dekker. Lees hieronder meer.

Bevrijdingsconcert

Ook zal het concert opgeluisterd worden door een instrumentaal ensemble dat enkele sonates ten gehore zal brengen, maar ook enkele nummers van de koren zal begeleiden. Martin Kolff hoopt een aantal koorliederen en de samenzang op orgel en piano te begeleiden. Ook zal er ruimte voor enkele declamaties in het programma zijn.

De toegang is gratis, er zal gecollecteerd worden en de opbrengst na aftrek van de kosten zal ten bate van de kerk, waarin we u en jou hopen te ontmoeten, komen.
Aanvang van het concert is 19:30 uur, de kerk is geopend vanaf 19:00 uur.

Mannen en kinderen die graag zingen maar waarvan het er tot nu toe niet van gekomen is dit in een leuk en gezellig koor met een eigen gezicht te doen, kom gerust eens naar een repetitie van beide koren die geleid worden door twee kundige en enthousiaste dirigenten en ook beiden een mooi repertoire aan liederen ten gehore brengen.

Beide koren repeteren op donderdagavond, voor Obadja kun je de website www.chrmkobadja.nl raadplegen, Kadosj repeteert op donderdagavond van 18:30 uur tot 19:15 uur in verenigingsgebouw De Ark naast de Hervormde kerk in Goedereede.

[AFGELAST] Bevrijdingsconcert in Goedereede