• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Bloementaartje maken tijdens het mantelzorgcafé in Middelharnis

Gepubliceerd: Vrijdag 21 februari 2020 om 11:41

Bloementaartje maken tijdens het mantelzorgcafé in Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 27 februari 2020 13:30 uur


Middelharnis - "Wil je andere mantelzorgers ontmoeten en tegelijkertijd een leuke creatieve activiteit doen, ervaringen uitwisselen en vooral ook samen ontspannen? Dan is het mantelzorgcafé in het Diekhuus te Middelharnis op 27 februari 2020 iets voor jou!" Lees hieronder meer.

Vervolg
St. ZIJN: "Op deze middag gaat u aan de slag om onder begeleiding van Margriet Ouwehand- van der Burg een gezellig bloementaartje maken. Vergeet niet een scherp mesje, een schaar en een tang mee te nemen. Heeft u thuis een lijmpistool, neem deze dan ook mee. Deze creatieve middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn."

Kleine bijdrage
Voor deze middag vragen we een bijdrage van €5,00. Alleen mensen die zich hebben opgegeven kunnen meedoen. Graag opgeven vóór dinsdag 24 februari via de mail bij m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-48 33 66.

Stichting ZIJN
Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij bijeenkomsten. De volgende bijeenkomst is op 26 maart. We hebben dan een spreekster van Home Instead die informatie geeft over thuiszorg op maat en er komt een nalatenschapscoach.

"Ontmoet mantelzorgers zonder moeten… met woorden maar ook zónder kunnen mantelzorgers elkaar verstaan. U bent allen van harte welkom!"

Bloementaartje maken tijdens het mantelzorgcafé in Middelharnis