• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

IVN natuur educatie GO op mantelzorgcafé Middelharnis

Gepubliceerd: Donderdag 23 januari 2020 om 14:01

IVN natuur educatie GO op mantelzorgcafé Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 30 januari 2020 13:30 uur


Middelharnis - Stichting ZIJN wil u graag uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 30 januari 2020 in het Diekhuus te Middelharnis. "Op deze middag komen Ger Maatkamp, Anja Almekinders, Ineke Markus en Anne Marijke Elema van IVN Goeree-Overflakkee naar ons mantelzorgcafé om meer te vertellen over IVN Goeree-Overflakkee." Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. Lees hieronder meer.

IVN donderdag 30 januari

Even kort: IVN is een actieve natuur- en milieuvereniging op Goeree-Overflakkee, die door natuurexcursies, het aanbieden van cursussen en ledenactiviteiten jong en oud op een aansprekende manier betrekt bij de natuur, milieu en landschap in de eigen leefomgeving. Actieve beleving speelt daarbij een belangrijke rol.
Ook zal Ger Maatkamp een presentatie geven over uilen en een uitleg over het pluizen van braakballen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Wij hopen u te ontmoeten op deze activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-48 33 66, toets 2.

De volgende bijeenkomsten zijn op 27 februari en 26 maart.

Door Stichting ZIJN

IVN natuur educatie GO op mantelzorgcafé Middelharnis