• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Lezing over rouwverwerking bij inloophuis De Boei Ouddorp

Gepubliceerd: Maandag 20 januari 2020 om 15:40

Lezing over rouwverwerking bij inloophuis De Boei Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Data: Dinsdag 28 januari 2020 10:00 uur
Dinsdag 28 januari 2020 13:00 uur


Ouddorp - Huisarts in rust Ton Janssen geeft op 28 januari 2020 een lezing over rouwverwerking. Dit naar aanleiding van een regelmatig terug komende vraag van de gasten van het inloophuis: "Hoe ga ik nu (of straks als het zo ver is) met rouw om?" Het luisterende oor vinden en krijgen van lotgenoten of van de getrainde gastvrouwen bij inloophuis de Boei; iets dat jou wellicht juist de ruimte geeft om te rouwen. "Niets is raar of vreemd." Lees hieronder meer.

Een verlies verwerken is vaak hard werken. Het rouwen moet uiteindelijk door de persoon zelf gebeuren, een ieder vindt daar zijn of haar manier voor. Alleen hij of zij weet wanneer de balans in het eigen leven weer is teruggekeerd. Geen mens is immers gelijk. Het is fijn om steun te vinden bij lotgenoten, te horen hoe zij met het verliezen van een dierbare om gaan. Het kunnen delen van jouw verhaal, jouw emotie. Jezelf te zijn, met je eigen vooroordelen over rouwen;

"Als man mag ik niet huilen" - "Ik moet flink zijn" - "Mijn rouwen mag maar een jaar duren en dan moet ik weer verder"

Het luisterende oor te vinden en te krijgen van lotgenoten of van de getrainde gastvrouwen van inloophuis de Boei, die je wellicht de ruimte kunnen geven om te rouwen, dat niets raar is of vreemd. Juist het mooie van het delen en rust te vinden.

Welkom bij inloophuis de Boei

Inloophuis de Boei is iedere 2e en 4e dinsdag van de maand geopend van Inloop met koffie/thee vanaf 10.00 uur. Om 13.00 uur na de zelf meegebrachte lunch begint de lezing. Entree is kosteloos.

U vindt het inloophuis in de 'De Overkant', aan de Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Is de afstand naar Ouddorp of het reizen met het Openbaar Vervoer een probleem voor u dan kunt u gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst, graag bellen naar 06 22111572 of via de mail info@deBoeigo.nl