• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Wim Grandia spreekt op Mannendag Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Woensdag 15 januari 2020 om 19:54

Wim Grandia spreekt op Mannendag Goeree-Overflakkee

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 01 februari 2020 09:30 uur


Ouddorp - Het Mannencomité Goeree-Overflakkee is druk bezig met de voorbereidingen voor de Mannendag Goeree-Overflakkee die op zaterdag 1 februari wordt gehouden. Spreker is deze keer Wim Grandia over het thema 'Goeie genade'. Het is al een jarenlange traditie dat op de eerste zaterdag van februari een 'mannendag' op ons eiland wordt georganiseerd. "Mannen van verschillende kerkelijke (of niet) achtergronden ontmoeten elkaar... " Lees hieronder verder.

Vervolg

Het is al een jarenlange traditie dat op de eerste zaterdag van februari een 'mannendag' wordt georganiseerd. Mannen van verschillende kerkelijke achtergronden ontmoeten elkaar rondom het Woord en tegelijkertijd is er tijdens die dagen alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk zijn ook mannen welkom die geen kerkelijke bindingen hebben, zo laat het organiserend comité weten.

De dag wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp en begint om 9.30 uur. Vanaf 8.45 uur is men welkom en worden de mannen ontvangen met koffie. De dag wordt rond 13.00 uur afgesloten met een uitgebreide lunch.

De spreker op deze dag is Wim Grandia. In het verleden is Wim Grandia werkzaam geweest bij de Evangelische Omroep en was vooral bekend van het leiding geven van het werk van de Ronduitclub. Ook was hij betrokken bij de EO-Jongerendag, de Ronduit Praiseavonden, de Thema- en 25+ conferenties en Ready to Marry?! Ook is hij tot 2014 voorganger geweest van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht en momenteel is hij voorganger bij de Evangelische Gemeente Berea De maten in Apeldoorn. Verder coacht hij christelijke leiders.
Het thema van de dag is 'Goeie genade…!' Volgens Wim Grandia is dat één van de kernwoorden van de Bijbel "overweldigend en allesovertreffend, want het heeft te maken met niet krijgen wat je wel verdient en wel krijgen wat je niet verdient". Tijdens zijn toespraak zal hij stilstaan bij het feit dat het voor mannen niet zo gemakkelijk is om uit genade te leven, "want genade wordt het best zichtbaar in zwakheid".

Tijdens de bijeenkomst zijn er genoeg momenten ingelast om met de spreker van gedachten te wisselen en vooral ook tijdens de pauzes met elkaar van gedachten te wisselen. Tijdens de bijeenkomst zal er ook een boekentafel zijn.

Inschrijven

Inschrijven voor de dag kan via aanmelden.mcgo@gmail.com en via www.mcgo.nl graag uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden. De kosten zijn een €10,- per persoon en er wordt een collecte gehouden voor een goed doel.

De Mannendag wordt zaterdag 1 februari gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 te Ouddorp. Inschrijven en koffie vanaf 08.45 uur, aanvang 09.30 uur.

Wim Grandia spreekt op Mannendag Goeree-Overflakkee