• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

PCOB ontmoetingsmiddag: Wilde Ganzen

Gepubliceerd: Donderdag 09 januari 2020 om 14:32

PCOB ontmoetingsmiddag: Wilde Ganzen

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 20 januari 2020 14:00 uur


Middelharnis - Op maandag 20 januari 2020 wordt u van harte uitgenodigd op de PCOB (Protestant Christelijke Ouderen Bond) ontmoetingsmiddag. "Deze keer staat het thema 'Wilde Ganzen' centraal. De deuren van gebouw De Hoeksteen (Ring Middelharnis) staan voor u open vanaf 13:30 uur. We starten dan om 14:00 uur."

Meer informatie

WILDE GANZEN: KLEIN PROJECT, GROOT VERSCHIL

PCOB: 'Wilde ganzen' zijn initiatiefnemers. Ze steken hun nek uit, bundelen hun kracht en gaan uitdagingen aan. Door te vliegen in V-formatie houden ze elkaar uit de wind, waardoor ze sneller hun doel bereiken. WIE IS WILDE GANZEN? Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Hun manier is uniek. Zij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen ze met hun kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen ze samen voor structurele verbetering. Mevrouw Emmy Janssen komt enthousiast haar verhaal vertellen over de projecten van Wilde Ganzen.

De kosten voor deze middag zijn €4,00. Bent u lid van de PCOB? Dan betaalt u slechts €2,00. Van harte welkom, ook belangstellenden zijn welkom!

PCOB ontmoetingsmiddag: Wilde Ganzen