• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Zuidwester Mannenkoor Nieuwjaarsconcert in Oude-Tonge

Gepubliceerd: Donderdag 02 januari 2020 om 12:14

Zuidwester Mannenkoor Nieuwjaarsconcert in Oude-Tonge

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 25 januari 2020 20:00 uur


Oude-Tonge - Het Zuidwester Mannenkoor uit Sommelsdijk geeft op zaterdag 25 januari 2020 een concert in de Hervormde Kerk in Oude Tonge. Het projectkoor brengt een afwisselend repertoire ten gehore met geestelijke liederen zoals ‘Ziet in blinde razernij, Psalm 42 en een Russische zegenbede ‘Tebe Poem’. Daarnaast komen liederen aan bod over de storm en enkele vaderlandse liederen. Dirigent Martin Mans vormt een eenheid van de stemmen en tilt er enkele solisten bovenuit. Jos Mans, zoon van Martin, is aan dit koor verbonden vanaf het eerste project en brengt enkele wervelende solo’s ten gehore op piano en gitaar terwijl hij zingt. Aan het orgel zit de Flakkeese organist Rik Melissant die de koorbegeleiding voor zijn rekening neemt. Op 1 februari 2020 begint een nieuwe project met het thema: 75-jaar bevrijding. Lees hieronder meer.

Bijzonderheden:
Datum : zaterdag 25 januari 2019
Locatie : Hervormde Kerk, Kerkring 1, Oude Tonge
Aanvang : 20.00 uur
Toegang : Online € 12,50. Aan de kerk € 15,=.
Leden van de PCOB, KBO en de ANBO betalen € 11,= en kinderen t/m 11 jaar € 5,=.
Reserveren: www.martinmans.nl of t. 06-25391903
Voorverkoop van kaarten: Van der Boom boeken en muziek, Voorstraat 41, Sommelsdijk.

Overige informatie
De bekende Flakkeese musici Martin en Jos Mans, vader en zoon, zijn beiden hun eigen weg gegaan in de muziek maar bundelen in dit project hun krachten en vullen elkaar aan. Jos is een getalenteerd solozanger en pianist terwijl Martin het orgel bespeelt en boogt op een jarenlange ervaring als mannenkoordirigent. Het gaat erom één geheel te vormen van de stemmen die in vier partijen zingen.
Op 1 februari 2020 begint een nieuwe project met het thema: 75-jaar bevrijding. In mei volgen concerten waarin het Zuidwester Mannenkoor zingt in samenwerking met het Canadese Bevrijdingskoor ‘Libertas’. Ze vormen een groot, internationaal bevrijdingsmannenkoor..

Zuidwester Mannenkoor Nieuwjaarsconcert in Oude-Tonge Zuidwester Mannenkoor Nieuwjaarsconcert in Oude-Tonge