• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Vrijdag 13 december Winterfair Stellendam

Gepubliceerd: Woensdag 11 december 2019 om 17:39

Vrijdag 13 december Winterfair Stellendam

Plaats: Stellendam
Data: Vrijdag 13 december 2019 14:00 uur
Vrijdag 13 december 2019 19:00 uur


Stellendam - Dorpsraad Stellendam en SRGO T Haegse Huus organiseren samen op vrijdag 13 december tussen 14:00-20:00 een Winterfair rond het Haegse Huus te Stellendam. "De winterfair bestaat uit 22 kramen die in het teken staan van Kerst, winter, lifestyle en mode. Tevens zullen verschillende verenigingen en ondernemers er voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft om versnaperingen te kopen. Om 19:00 uur komt ook de wethouder op bezoek bij de Wensboom. Lees hieronder verder.

Vervolg

Verenigingen en ondernemers zorgen er op deze dag voor dat u de mogelijkheid heeft om versnaperingen te kopen in de vorm van: oliebollen, aardappeltornado’s, warme chocolademelk en ander lekkers.

Kunstschaatsbaan

Naast de aanwezigheid van verschillende kramen is er ook een arrenslee, kunstijsbaan voor de kinderen, Dickens koor, en schminken. De Winterfair wordt verder opgeleukt en gezellig maakt met Kerstbomen & vuurkorven en de muzikale omlijsting wordt verzorgd met een optreden om 18:30 en 19:30 van een ensemble van Fanfareorkest de Hoop uit Stellendam!

Wethouder en Wensboom

Om 19:00 zal wethouder Feller aanwezig zijn om wensen van het project “de Wensboom” uit te reiken. De wensboom is een project van de Dorpsraad van Stellendam.

Woensdagavond

Op woensdag 11 december tussen 18:45 – 19:45 uur hebben alle basisschoolkinderen de mogelijkheid om een wensbal in de wensboom op te hangen. Deze wensbal bevat een naam van een ander, welke de kinderen een extraatje wensen. Het jeugdorkest van Fanfareorkest de Hoop zal op woensdagavond aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning. Voor een ieder is er deze avond warme chocolademelk met iets lekkers in het Haegse Huus.

Vrijdag 13 december Winterfair Stellendam