• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Een musical in één dag - een onvergetelijke ervaring!

Gepubliceerd: Dinsdag 03 december 2019 om 11:53

Een musical in één dag - een onvergetelijke ervaring!

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 08 februari 2020 13:00 uur


Ouddorp - Op zaterdag 8 februari 2020 komt de Vliegende Speeldoos naar de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp. De Vliegende Speeldoos is een theatergezelschap dat met 120 kinderen van de basisschool in één dag een musical instudeert. Dit keer is dat het verhaal van Jona. Lees hieronder verder.

Vervolg

"We willen graag je naam, leeftijd, evt allergieën en groep van de basisschool weten. De dag begint om 13:00 uur. Deelname is gratis! Eten en drinken wordt verzorgd. We eten lekker pannenkoeken. Indien je een allergie hebt, graag zelf eten meenemen.
De voorstelling voor familie en bekenden begint om 19:00 uur. Tijdens de voorstelling zal een collecte gehouden worden, de gehele opbrengst hiervan zal gaan naar Kerk in Actie. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar."

Meedoen

Wil jij ook schitteren op het podium in deze musical? En zit je in groep 3 t/m 8? Geef je dan op via vliegendespeeldoosdgo@hotmail.com. Wacht niet te lang met opgeven want er is altijd veel belangstelling!

Een musical in één dag - een onvergetelijke ervaring!